Dåfjord Havfiske - www.norwayfishing.be

" www.norwayfishing.be "
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dåfjord Havfiske

Locaties
Dåfjord Havfiske
Dåfjord Havfiske is een klein familiebedrijf dat werd opgericht in 2011. Wij zijn gelegen in Dåfjord, een klein dorp in de gemeente van het Karlsøy ongeveer 60 km van Tromsø in Noorwegen. Gemeente Karlsøy is een van de beste plaatsen in de wereld voor heilbot visserij.
Appartement
Het appartement is gelegen op de begane grond in het hoofdgebouw. Van de eettafel, kunt u genieten van prachtig uitzicht over de Dåfjord en de middernachtzon. Er zijn 3 slaapkamers voor maximaal 8 personen. Het appartement heeft ook 2 toiletten. Onze faciliteit omvat afwasmachine, magnetron, vaatwasser, satelliet TV, koelkast, diepvries, DVD en BluRay, wasmachine, droogkamer en gratis toegang tot internet. We hebben een mooie buiten zithoek dicht bij de natuur en een korte afstand naar de boten, waar u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht van de natuur.
Grill hut
Onze grill hut ligt naast de steiger en slechts een paar meter van het appartement. Hier kunt u genieten van de middernacht zon of nagenieten van jou vangst!
Fileer ruimte
 
We beschikken over een ruime fileerplaats voor je gevangen vis te fileren.
 
Deze ruimte is voorzien van grote koelboxen, voor jou vis te laten invriezen tijdens jou verblijf.
Boten
We hebben Arvor 21,5 ft boten die wij aan onze klanten verhuren. Boten zijn uitgerust met GPS, dieptemeter, fishfinder!
Heilbot visserij
Gemeente Karlsøy is een van de beste plaatsen in de wereld voor heilbot visserij. Seizoen voor heilbot visserij begint in April en kan duren tot en met September. Veel hiervan is afhankelijk van de weersomstandigheden.
Tot nu toe is de grootste heilbot vangst in Dåfjord 194 kg. Deze accomodatie Dåfjord is de plek waar u kunt experimenteren in sportvissen met grootste vangsten mogelijk.

Movie's

+32 473 561 963
+32 473 277 262
www.Norwayfishing.be
Oude-Heerweg, 13
3300 Tienen
Graag dit avontuur ook eens beleven,
dan kan u zeker met mij mee.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu